11 Temmuz 2011 Pazartesi

“Ohal” değil ama bu hâl!...

Ya Huuu! Heeeey! Neredesiniz? Ordu, Jandarma, Poliiiis, MİT, diğer kolluk güçleri, neredesiniz? İşgâl edildik, lağvedildiniz de haberimiz mi yok? Asker terhîs edildi, silahlara el konuldu da haberimiz mi yok?
Cumhurbaşkanı’nın ne iş yaptığını merak eden bile yok artık ama Başbakan, İçişleri Bakanı, Milli Savunma Bakanı, Adâlet Bakanı, diğer kabine üyeleri; Gâzi Meclis’deki vekiller, neredesiniz?
Görmüyor musunuz “İleri Demokrasi” hayaliniz yüzünden, “Dere ıs’sız, tilki beğ!” Görmüyor musunuz; ABD adlı AB adlı Haçlı Müttefik(!)lerimizin şımarttığı, beslediği, kudurttuğu; “ali kıran baş kesen” tarifli PKK, yol kesmeğe başladı! Zaten yol keserdi de; güpegündüz asker infaz etmeğe, yetmedi güpegündüz yol kesip, kimlik kontrolü yapıp asker kaçırmaya başladılar!
İki askerini öldürdü diye Gürcistan’a anında giren ve iki bin kişi öldüren Rusya Devleti’ni kıskanmayayım mı şimdi? Basra Hapishanesini tanklarla yıkarak iki askerini zorla alan İngiltere Devletini kıskanmayayım mı şimdi?
Başımıza çuval geçirildi, sesiniz çıkmadı.
Haçlı ile birlikte Müslüman ülkelerin Müslüman insanlarının üzerine demokratik bombalar yağdırıldı, yoktunuz! Güya ateş kesip, sıkıyönetim ilan etmiş olan PKK güpegündüz askerlerimizi infaz ediyor, neredesiniz?
Başkent Ankara’da 75 metre kablo döşeyerek bomba düzeneği kurup askerimize suikast hazırlıyorlar, ne yapıyorsunuz? Başbakanlık Özel Koruma Kuvvetlerine, yol keserek saldırdılar, can aldılar, ne yaptınız?
Diyarbakır’da kendi meclislerini topluyorlar, ne yapacaksınız!
Gâzi Meclis’te; milleti temsilen, sırtlarında getirdikleri yorganlarıyla sokakta yatarak; canı çıkarılmış, lîme lîme parçalanmış bir İmparatorluk kalıntılarından hür bir Devlet kuran ve yönetimi millete tevdî eden Kahramanların halefleri olarak ne iş yaparsınız?
Devlet’in saygınlığını tahrîp eden bütün kararları, yasaları bu Meclis’ten çıkarmadınız mı? Devlet’in-Milletin saygınlığını yasalarla tahrîp eden bir toplanma yerine Milletin hâlâ “Saygın Meclis” diyeceğini mi zannediyorsunuz?
Canımız yanıyor duyun artık!
 “Türk Meselesi” diyen kanaat önderlerine itiraz ettiğimize bizi pişman etmeyin!
Türk Milleti kurduğu tek ve en büyük teşkilatı Devletinden kolay vaz geçmez! Milletin sabrını taşırıyorsunuz! Bu millet baş kaldırırsa kıyâmet kopar! Omuz üstünde baş, taş üstünde taş koymayan öfkenin adı, bütün dünyada Türk öfkesi değil midir? Dünyanın, Haçlı’nın, Yahûdi’nin, Rus’un, Ermeni’nin bildiği bu muhteşem öfkeden siz haberdâr olmayabilir misiniz?
Yemin edenler, diğerlerini yemîn etmediler diye kınayanlar; ettiğiniz yeminler çarpsın sizi! “Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma, ... büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim” diye yemîn etmediniz mi?
Olanlar ve olanlara tepkinizle ettiğiniz yemîn benzeşiyor mu?
Neredesiniz?
Ne iş yaparsınız?
Neye yararsınız?
Ya sesimize ses verin, ya bu isyânı artık bitirin, ya da millet bitirecek! İş başa düşerse bu Gâzi Milletin nelere muktedîr olduğunu, bilmek ve bu muhteşem öfkeyi dindirmek zorundasınız! Fırtına öncesinin sessizliğini, huzûr ve istikrâr diye algılayarak safa yatamazsınız! Diş gıcırtılarını, öfkeli soluklanışları duyun artık!
Ya duyun ya da Millet duyuracak, duyururum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder