2 Nisan 2014 Çarşamba

ABİLERE ABLALARA 1 NİSAN ŞAKASI

Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan, seçim sonuçları üzerinden Gülen Hareketi'ne bazı tavsiyelerde bulundu...
17 Aralık sonrası, 30 Mart seçimleri öncesi toplum çok gerildi. Bazı kesimlerde geleneksel ve ilkesel tavırlar tersine döndü. Eğer 6 ay önce “Türkiye’de şunlar şunlar olacak” diye söylense bunlara kimse inanmazdı. Ama oldu. Biz de hem gerilimi biraz düşürmek hem de azıcık düşünmek adına naçizane bazı tavsiyelerde bulunmak isteriz. Yazdıklarımız bazılarına çok absürt gelebilir. Ama hemen, peşinen bunlar da olur mu canım diye itiraz etmesinler. Sadece düşünsünler. Veya bunu 1 Nisan şakası olarak görsünler.
Mütevazı tavsiyelerim şunlardır:

Seçimler öncesi kapı kapı dolaşıp CHP’ye oy devşiren Gülenci abiler ve ablalar bugünden geçi yok, derhal Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olsunlar.
Seçimde kullandığı oyun fotoğraflarını çekip 30 Mart akşamı saat 22:00’a kadar yurdun info-mail adresine göndermeyen densizler hemen yurtlardan atılarak, bunların ne kadar hain ve ahlaksız oldukları yüz kızartıcı suçlar işledikleri her yere duyurulsun.
Gülen grubuna ait evlerin girişine “Halk Evi” tabelaları asılsın.
Gülen evlerinde ve yurtlarında, onu anlatan “Gurbetteki Öğretmen” kitabı gibi Mustafa Kemal’in “Nutuk” isimli eseri ve “İsmet İnönü’nün Hayatı” da okutulsun. Çocukların, kitapları tam okuyup hazmettiklerini anlamak için sınav yapılsın. Dereceye girenler PEGASUS Hava Yolları ile Pensilvanya’ya gitme ve orada 3 gün kalma ödülü kazansın.
“10. yıl marşı” Türkçe Olimpiyatlarının kurumsal marşı haline getirilsin. Olimpiyatların açılış müziğini Fazıl Say yapsın.
Ak Parti’den ayrılan Gülenci milletvekilleri önümüzdeki genel seçimlerde CHP’den milletvekili yapılsınlar.
CHP, 6 okuna bir ilave yaparak 7 ok yapsın. Cumhuriyetçilik, laiklik, devletçilik, milliyetçilik, halkçılık yanında bir de “Fethullahçılık” olsun.
Muhalefetin de açık desteği ile derhal bir Anayasa değişikliği yapılıp “Sandığın hiç bir şey, Hoca Efendi'nin her şey” olduğu Anayasa’ya yazılsın. AB’ye giden yolun Pensilvanya’dan geçtiği herkese öğretilsin.
Zaman Gazetesi, düşen satışlarını tekrar arttırmak, yeni ve çağdaş okurlar kazanmak için “Arka sayfa güzeli” yayınlamaya başlasın. Emin Çölaşan, Bekir Coşkun, Yılmaz Özdil gibi muhterem abiler Zaman Gazetesi’nde köşe yazmaya başlasınlar.
CHP bürolarının girişlerine Zaman’a abonelik masaları konulsun.
Prof. Dr. Nur Serter Zaman’ın eğitim sayfalarını hazırlasın.
Zaman’ın TV sayfasındaki bütün “AKP”ci TV’ler temizlendi. Gazetemizin TV sayfasında, Kanal D, CNN Türk, FOX, STV, Mehtap’ın yanında Ulusal Kanal’ın, Halk TV’nin, +1 TV’nin, Sokak TV’nin yayın akışları da olsun.
Bazı TV ve gazetelerin hükümetin oluşturduğu havuzdan beslendiğini anlatan haberlerin hemen devamında Zaman, STV, devasa matbaalar ve diğer mübarek yayınların Hoca Efendi’nin Erzurum’un Korucuk köyünde ve Edirne’deki cami penceresinde yatarken kazandığı paralarla kurulduğu muhakkak anlatılsın.
Fatih Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu veya Kemal Alemdaroğlu getirilsin. Camianın üniversitelerinin koordinasyonunu Prof. Mehmet Haberal yapsın.
Fethullah Hoca’nın avukatlığını bundan böyle Şahin Mengü veya İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal üstlensin.
STV, her gün “Biri Sizi Gözetliyor” programı başlatsın. Devlet dairelerinden gelen görüntüler naklen yayınlansın.
Paralel yayın organlarında “AKP”nin aldığı oyların hiçbir anlamının olmadığı “AKP”nin karşısında yüzde 55 halk kitlesinin olduğu tezi sürekli vurgulansın.
Paralel televizyonlar “Adanmış Ruhlar”ın çektiği kasetleri her gece saat 24:00’ten itibaren kırmızı noktayla yayınlasınlar. O kadar emek sarf edildi. Yazık. Kasetler depoda çürümesin. Reytingler patlasın.
TUSKON, acilen bir genel kurul yapıp TÜSİAD’la birleştiğini açıklasın. Birleşme toplantısında “Kırık Mızrap” türküleri çalınsın. Eğer tedbiri elden bırakmamak adına birleşmeyeceklerse de en azından Mustafa Koç, Ali Sabancı, Turgay Ciner, Ferit Şahenk gibi büyüklerimiz TUSKON’a üye olsunlar.
Adli Tıp’ta bir operasyon yapılmadan evvel Latif Erdoğan ve Prof. Dr. Ahmet Keleş için hemen “Deli raporu” alınsın.
Yapılacak himmet toplantılarında insanları ağlatan, tahşidat konuşmalarını bundan böyle Prof. Dr. Zekeriya Beyaz yapsın. Bedri Baykam’ın boş çerçevesi bu toplantılarda açık arttırma ile satılıp parasıyla burs dağıtılsın.
Camianın dershanelerinde, yurtlarında ve okullarında CHP üyelerine yüzde 30 indirim uygulansın.
Mansur Yavaş, CHP genel başkanı yapılsın. İlhan Abi de genel başkan yardımcısı olsun.
CHP Genel Merkezinde derhal bir himmet toplantısı yapılıp Hoca Efendi’ye acilen bir ceket satın alınsın.
Olmaz demeyin, şansınızı deneyin.
Alper TAN
1 Nisan 2014

Yazının linki http://www.kanalahaber.com/haber/analiz/abilere-ablalara-1-nisan-sakasi-167952/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder