4 Ekim 2011 Salı

Evet, PKK'yı CHP azdırdı

Başbakan Erdoğan, bazı CHP'li belediyelerin bir Alman vakfı ile bağlantılı olarak PKK'ya maddi destek verdiğini iddia etti.
Yakında şöyle derse şaşırmayın:
- PKK'yı CHP kurdurdu.
- Abdullah Öcalan da aslında gizli CHP'lidir.
- Karakolları basanlar da PKK elbisesi giydirilmiş CHP'lilerdir.
- Zaten bu CHP, bu Cumhuriyet'i kurmasaydı PKK'nın ortaya çıkmasına gerek de olmazdı.

İŞTE CHP'NİN YAPTIKLARI
Bu CHP var ya bu CHP... Bu partinin İstanbul İl Başkanı daha 1991'de Kürt Raporu hazırlatmıştı. O raporda tam 20 yıl önce denilenlere bakar mısınız?
- Güneydoğu Anadolu sorunu aslında terör sorunu değil ulusal bir sorundur. İstenilen Kürt ulusal kimliğinin tanınması ve eşit ve gönüllü bir birliktelik oluşturulmasıdır. Bu makul bir taleptir.
- Biz siyasi parti olarak, resmi ideolojiyi sorgulamalıyız. Kemalist devletin geleneksel zora ve silaha başvuru yöntemi artık iflas etmiştir.
- Devlet terörünü de kınamalıyız. PKK ile devlet çatışmasında devlet safında görünmemeliyiz. Bunun için devletin PKK'yı bölücü, terörist ve ayrılıkçı olarak nitelendiren söyleminden uzak durmalıyız.
- Kürtçe eğitim serbest olmalıdır.
- Yerel Parlamentolar oluşturulmalı, merkezi devlet küçülmelidir.

YETMEDİ Mİ?
Bu CHP var ya bu CHP...
- 1999'da Teröristbaşı Öcalan'ın yakalanmasını hiç hazmedemedi. PKK'nın kolunun kanadının kırıldığını görünce örgütün yeniden moral kazanması ve örgütlenmesi için elinden geleni yaptı.
- Güneydoğu'ya; PKK terörüne karşı önlem alacak vali göndertmedi. Orada; terörle mücadele eden memurları ve askerleri etkisiz hale getirtti.
- MİT Başkanı'nı (Müsteşarı) kullanarak bunu da teröristbaşına bildirdi; Öcalan'ın aferini aldı.
- CHP Lideri; 2005'te Diyarbakır'a gidip; 'Türkiye'de Kürt sorunu vardır!' dedi. Böylece 1991'de söylediğini tekrarladı. Böylece; terörü, Kürt sorunu yaparak aklamaya kalkıştı.
- Bununla yetinir mi bu kötü CHP? PKK'yı desteklemek için, onun taleplerine uygun biçimde Kürt Açılımı başlattı. Bu açılıma karşı çıkacak kesimleri de Ergenekon Terör Örgütü iddiasıyla içeri tıktırdı.
- CHP; PKK'nın önünü açan uygulamalarını da 'Türkiye'de güzel şeyler olacak!' diye çok mutlu ve umutlu olarak halka duyurdu.
- Kandil'deki teröristlere haber salıp, 'Gelin, size kimse dokunmayacak!' dedi; onları Habur'dan içeri aldı. Mahkemeyi PKK'lının ayağına yolladı.
- 'PKK ile gizlice görüşüyorsun!' diyenlere bu CHP Lideri; 'İspat edin; ispat edemezseniz alçaksınız, şerefsizsiniz!' diye hakaret yağdırdı. Lakin ortaya çıktı ki bu CHP Lideri; MİT Başkanı'na, 'Benim temsilcim olarak git; Öcalan ile görüş!' talimatını bile vermiş.
- CHP'nin bastırması sonucunda devlet görevlileri Abdullah Öcalan ile bir protokol bile imzalamış. İnanmıyor musunuz?
MİT Başkanı Hakan Fidan, 'Yüzde 95 bütün konularda anlaştık!' diyerek teröristbaşı ile anlaştıklarını dışa vurdu.
DTP Eşbaşkanı Aysel Tuğluk; 'Özerklik; İmralı'nın talebi olarak protokollere girdi.' dedi.
KADEP Genel Başkanı Şerafettin Elçi de protokolün Öcalan tarafından onaylandığını açıkladı.
Yani CHP'nin yönettiği Türkiye Cumhuriyeti, PKK ile masaya oturdu; terör örgütünün isteklerini kabul etti; hatta bunu yazıya bile geçirdiler.
- Bu CHP var ya bu CHP... Seçim öncesinde gizlice PKK ile anlaşıp oyları düşmesin diye terör eylemlerini bile durdurttu.
- - -
Zaten Deniz Feneri yolsuzluğu da bu CHP'nin işi. Bu CHP değil mi fakir fukara için sadaka toplatıp da onunla gemiler alan; televizyonlar kuran?
Kayseri gibi Elazığ gibi illerde belediye yolsuzlukları iddiasının üstünü de bu CHP kapattırdı.
İklim değişikliğinin, ozon tabakasının delinmesinin sorumlusu bile bu CHP'dir.
İnanmayan Başbakan Erdoğan'a sorsun.
Koskoca Başbakan yalan söyleyecek değil ya...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder