18 Temmuz 2011 Pazartesi

Terörü bitireni bitirirler (mi)!

Öcalan’n “Terörü bitirirsem beni bitirirler” dediği söylenir..
Öyle de oldu. “Terör bitsin” dedi ve bir el Apo’nun ipini çekti.. Çünki terörün devam etmesi gerek..
Bu el devletin içinde. Ergenekon ve Balyoz iddianamesi iyi incelenirse, bu elin nerede olduğu görülecektir.. Ve bu eli tutan başka eller de var.. ABD, İngiltere, Rusya, İsrail..
ABD bu konuda Ankara ile bir mutabakata varma noktasndayd ki, birileri sürece çomak soktu..
Apo artk devre dş.. BDP’liler, KCK’llar da dinlemiyor sanki Apo’yu. “Biji Apo” sloganlarn artk daha az duyacağz. Apo posterleri indirilecek..
“Kürt halknn özgürlük mücadelesi” denen şey birileri tarafndan ABD’den alnp İngiltere ve İsrail’e peşkeş çekiliyor sanki.. Birileri kan ve gözyaş aksn istiyor.. Birileri bizim, bu ülkenin çocuklarnn kanlar ve gözyaşlar üzerine kendilerine iktidar ve servet üretmek istiyor..
Yine birileri bu kanl senaryoyu kulağa hoş gelen argümanlarla süslüyor.. Ve halk kendi celladn alkşlarcasna, üretilen örgüt ve liderlerin peşinden gidiyor.
Unutmamak gerekir ki, “ağuyu altn tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağ”dr..
Unutmayalm ki, Kürtleri terörist ilan edip, en temel haklarna kavuşmalarn engelleyenlerle, Kürtleri haklarna kavuşmalar için onlara ayrlkç fikirler empoze eden, ellerine silah vererek onlar teröre sevk edenler ayn kişiler, ayn çevrelerdir..
Biz bunu daha önce sağ – sol kavgasnda, Alevi Sünni çatşmasnda da gördük..
Sağ ve sol kahvehaneler ayn silahlarla tarand. Ergenekonda, Balyozda bunu göreceksiniz..
CHP, MHP, BDP ya da İP arasnda fazla bir fark yok..

Bunlar, Media, Mafia, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK, her yerde varlar. Şeyh de var kadrolarnda fahişe de! Bu psikolojik bir harp, bu iş toplum mühendislerinin senaryosunu yazdklar kanl ve kirli bir oyun. Bu oyunun ad “Kontrollü bunalm stratejisi”. “Parçala yut politikas”.
Akif ne diyordu: Tefrika girmeden bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez. Biri, bizi bize krdrmak, bizi sindirmek istiyor.. Bu işin aktörleri gözü dönmüş birer katil. Psikopat tipler bunlar, onbinlerce faili meçhul bunlarn işi. Maraş, Svas, Çorum, Başbağlar bunlarn işi. Soğuk savaşta NATO içinde Amerikallar tarafndan atld bu işin temeli..
BBP Genel Başkannn helikopterini kim düşürdü? Eşref Bitlis’i kim öldürdü?. Cem Ersever’i kim öldürdü? Bunlar kendi evlatlarn yiyen yamyamlar. Mumcu, Üçok, Aksoy, Hablemitoğlu’nun “vur emri”ni kim verdi? Özal suikastının araksnda kim vard?
Bunun Türkü Kürdü, sağ-solu, Alevisi, Sünnisi yok. Oyuna gelmeyelim arkadaşlar.. Kendi celladmz alkşlamayalm. Bu kanl oyunda herkes piyon, herkes kurban. Apo da bu kirli oyunun kurban, tetikçiler de bana kalrsa..
CHP, MHP, BDP bu kanl ve kirli oyun sona ermesin diye içeri düşen adamlarn kurtarmak için ne tezgâhlar çeviriyorlar.. Kimlerin avukatlğn üsleniyorlar..
Ölen niçin öldüğünü, öldüren niye öldürdüğünü bilmiyor. Kyamet alameti bu..
Hani “öldürmeyeceksin” diyordu Rabbimiz? Hani kan davas yoktu? Hani kul hakk vardr?. Hani zalimlerden yana olmayacaktk, ateş bize de dokunurdu?..
Birbirimize karş kazanacak bir zaferimiz yok bizim. Ama birlikte kazanacağmz tek bir zafer var..
Bu kirli savaşn ipuçlarn MİT arşivlerinde, Kozmik Oda raflarnda bulabiliriz belki, ama Kozmik Odaya giren hakimden aylar oldu, yl geçti ses seda yok.. Gerçeği gören diller lal, gözler görmez oluyor.. Hakszlklar karşsnda susanlar dilsiz şeytanlardr.. Bu konuda bir şeyler bilip de susanlar varsa, eğer ahiret gününe inanyorlarsa, başlarna geleceği şimdiden düşünsünler..
Zulm ile abad olunmaz. Meşru hedeflere ancak meşru yollardan gidilir..
Çirkin bir oyunla karş karşyayz. Bu kirli oyun bitmeli artk..
Bu oyunda herkesin günah var.. Niyetler sloganlar kadar güzel değil..
Terörle savaşmas gerekenler, terör lobisinin perde gerisindeki ağababas da olabilir..
Büyük patron YAŞ öncesi, siyasi krizi, terörle desteklemek istiyor.. Büyük patron bu işin ters gitmeye başladğn anlamş olmal ki, savaş “düşük yoğunluklu savaş”a dönüştürme çabasnda..
Bana kalrsa yeni bir dalgaya hazrlkl olmak gerek. Bu defa adres tepedekiler olacak.. Kötü şekilde açk verdiler ve deşifre oldular.. Selâm ve dua ile..
TAZİYE: Kardeşim, din-i mübini İslam davasnn vakf insan Ahmet Şişman dar- bekaya hicret etti. Bizler kaldk geriye. Allah rahmet eylesin, aile ve arkadaşlarna taziyelerimi sunuyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder